Resultaat 31 - 37 (van 37)

• Workshop babygebaren ‘Vertellen met je handjes!’ Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Eijsden

Lezen, spelen en zingen met je baby en dreumes is leuk, maar kan nog leuker en actiever. Hoe? Maak gebruik van babygebaren. Tijdens deze gezellige gebarenworkshop ‘vertellen met je handjes’ leert u hier meer over.

vr 06 sep

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Vaals

Zin om een keer met uw kleintje, en samen met andere ouders en hun jonge kinderen, te spelen, luisteren, bewegen en zingen? Kortom, samen te genieten van muziek maken. Kom dan meedoen met Muziek op schoot en geniet!

do 19 sep

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Margraten

vr 04 okt

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Eijsden

ma 04 nov

• Gebaren met en voor Sinterklaas Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Valkenburg

Hoor jij ook weer overal Sinterklaasliedjes? Vinden jouw papa en mama het leuk om voor te lezen over het paard van Sinterklaas? En dansen jullie in de klas weer de Pietendans?

wo 20 nov

• Workshop babygebaren ‘Vertellen met je handjes!’ Bekijk details