Resultaat 11 - 20 (van 47)

• Lezing over stilte en meditatie Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Vaals

Heeft u in deze tijd van drukte en stress behoefte aan rust en verandering. Bedenk dan dat stilte en rust voelen, begint bij jezelf.

do 04 apr

• Kom gebaren naar het geitje Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Eijsden

In “We hebben er een geitje bij!” is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje.

ma 08 apr

• SeniorWeb organiseert Windows, Android en Apple inloopspreekuur in Bibliotheek Eijsden Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Eijsden

Onder deskundige begeleiding van een drietal ambassadeurs (Anneke Berendsen, Henny van Straaten, Peter van den Hove) en onder het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw pc/laptop, tablet of telefoon slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kunt u vragen stellen en deelt u tips en trucs.

Van 15:30 tot 17:30 | Bibliotheek Margraten

Je eigen film maken, dat kan met stop motion. In deze workshop maak je met een iPad zelf de leukste, spannendste en verrassendste stop motion animaties.

Van 15:30 tot 17:30 | Bibliotheek Eijsden

di 09 apr

Van 15:30 tot 17:30 | Bibliotheek Vaals

do 11 apr

• Bijeenkomst Leesclub Margraten Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Margraten

Een goed boek lezen is heerlijk en het is inspirerend om eigen leeservaringen te bespreken met andere enthousiaste lezers. Samen boeken bespreken levert boeiende gesprekken op, levendige discussies en een diepere leeservaring.

vr 12 apr

• Knuffelgym in de bibliotheek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Margraten

Vind je het leuk om samen met je kind of kleinkind te bewegen. Kom dan naar de bibliotheek.

di 16 apr

• Workshop ‘Hoe zeg je dat?’ Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Vaals

Communiceren met je baby, dreumes of peuter. Deze workshop is speciaal bedoeld voor (groot)ouders met kinderen van 0-4 jaar en professionals werkzaam met baby’s, dreumesen en peuters.

di 16 apr

• SeniorWeb organiseert Windows, Android en Apple inloopspreekuur in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Margraten

Onder deskundige begeleiding van een tweetal ambassadeurs (Anneke Berendsen en Henny van Straaten en onder het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw pc/laptop, tablet of telefoon slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kunt u vragen stellen en deelt u tips en trucs.

wo 17 apr