Resultaat 1 - 10 (van 45)

• Boekenverkoop Bibliotheek Vaals Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Vaals

In bibliotheek Vaals kunt u voor een klein prijsje romans, informatieve boeken, jeugdboeken, tijdschriften en cd’s kopen.

za 21 okt

• Windows 10 Café en e-book spreekuur in bibliotheek Eijsden Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Eijsden

Vragen over uw Windows 10 pc of tablet? Upgraden naar Windows 10, instellingen aanpassen? Samen met andere Windows 10 gebruikers nieuwe mogelijkheden ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Windows 10 Café wat voor u!

• Android Tablet Café in Bibliotheek Eijsden Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Eijsden

Vragen over uw Tablet? E-books binnenhalen, instellingen verbeteren? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u! Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw tablet slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kun u apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

• Apple Tablet Café in Bibliotheek Eijsden Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Eijsden

• Windows 10 Café en e-book spreekuur in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Bibliotheek Margraten

• Workshop gezonde lunch box Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Eijsden

Heb je vanaf de zomervakantie je best gedaan om een gezonde lunchtrommel mee naar school te nemen? En komt daar nu de klad? Laat je inspireren en doe mee!

• Android Tablet Café in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Margraten

• Tablet-inloopspreekuur Bibliotheek Valkenburg Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Valkenburg

Vragen over uw Tablet of e-reader? instellingen veranderen, applicaties & internet instellen? Dan is het Tablet-inloopspreekuur wat voor u!

• Apple Tablet Café in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Margraten

• Lezing Philip Dröge over het kleine landje Moresnet Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Vaals

De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Leesclub Vaals. Van 1816 tot 1918 lag Moresnet aan de Nederlandse zuidgrens. Het landje had 300 inwoners, die zich in de loop van de tijd echt een volk begonnen te voelen. Ze hadden een eigen hoofdstad (het dorp Kelmis), een staatshoofd (de burgemeester) en een verdedigingsmacht (de veldwachter).

do 26 okt