Resultaat 1 - 10 (van 37)

• Workshop: Slapen is niets doen in Bibliotheek Vaals Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Vaals

Slapen is lekker, gezond en belangrijk. Maar wat als je niet kúnt slapen, terwijl je er zo naar verlangt? Misschien heb je al van alles geprobeerd om van je slapeloosheid af te komen, zonder duurzaam resultaat.

do 15 nov

• Minicursus: Wat je eet ben jezelf in Bibliotheek Valkenburg Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Valkenburg

Van 1 t/m 30 november staan de bibliotheken in het teken van Nederland Leest met als thema voeding. Voeding is een veel besproken onderwerp tegenwoordig. Superfoods, plofkippen, e-nummers, het internet staat er vol mee. Maar weet jij nu nog wat goed of slecht is voor jouw lichaam? Sterker nog, de kans bestaat dat jouw lichamelijke klachten verband hebben met jouw voedingspatroon.

do 15 nov

• Bijeenkomst Leesclub Margraten Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Margraten

Een goed boek lezen is heerlijk en het is inspirerend om eigen leeservaringen te bespreken met andere enthousiaste lezers. Samen boeken bespreken levert boeiende gesprekken op, levendige discussies en een diepere leeservaring.

vr 16 nov

• Francine Oomen stroomt over, een luchtige kijk op de overgang Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Margraten

Francine Oomen is bekend door haar boeken: hoe overleef ik…, waar onze dochters van genoten. Maar nu zijn de moeders aan de beurt: Hoe overleef ik … de overgang.

vr 16 nov

• Gratis kennismakingsworkshop Storytelling Bekijk details

Van 15:15 tot 16:15 | Bibliotheek Margraten

Bouwen is het nieuwe schrijven, omdat iedereen van een goed verhaal houdt. Storytelling met LEGO laat kinderen ervaring op doen in het bedenken en vertellen van hun eigen verhaal. Het stimuleert spreken en luisteren. Storytelling is een kennismaking met de techniek die leerlingen moet toerusten voor een toekomst.

ma 19 nov

• SeniorWeb organiseert Windows, Android en Apple Café/spreekuur in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Margraten

Vanaf augustus 2017 is er in de bibliotheek van Margraten een leercentrum van SeniorWeb gevestigd. In dit leercentrum vindt op de eerste en derde woensdagmiddag van de maand van 13.00 uur tot 16.00 uur een inloopspreekuur plaats.

wo 21 nov

• Minicursus: Wat je eet ben je zelf! in Bibliotheek Vaals Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Vaals

do 22 nov

• Arthur Japin komt naar Bibliotheek Valkenburg Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Valkenburg

Arthur Japin (Haarlem, 1956) is een van de meest gelezen auteurs van ons land. Op 23-11-2018 verzorgt Japin om 19.00 uur een boeiende lezing in de Heuvellandbibliotheek Valkenburg.

vr 23 nov

• SeniorWeb organiseert Windows, Android en Apple Café / Spreekuur in Bibliotheek Eijsden Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Bibliotheek Eijsden

Vanaf augustus 2017 is er in de bibliotheek van Eijsden een leercentrum van SeniorWeb gevestigd. In dit leercentrum vindt op de tweede en vierde maandagmiddag van de maand van 14.00 uur tot 17.00 uur een inloopspreekuur plaats.

ma 26 nov

• Gratis kennismakingsworkshop Storytelling Bekijk details