Resultaat 1 - 10 (van 71)

• Lezing Sietse van der Hoek: Alles klar Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Vaals

Als veranderingen in taal maatgevend zijn voor veranderingen in de maatschappij, dan is Nederland aan het verduitsen. Nog niet zo heel lang geleden waren germanismen de kwalijkste van alle navolgingen uit vreemde talen, maar inmiddels zijn ze net zo salonfähig als die uit het Engels en Amerikaans.

di 05 sep

• Windows 10 Café en e-book spreekuur in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Margraten

Vragen over uw Windows 10 pc of tablet? Upgraden naar Windows 10, instellingen aanpassen? Samen met andere Windows 10 gebruikers nieuwe mogelijkheden ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Windows 10 Café wat voor u!

• Android Tablet Café in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Margraten

Vragen over uw Tablet? E-books binnenhalen, instellingen verbeteren? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u! Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw tablet slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kun u apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

• Tablet Café in bibliotheek Berg en Terblijt Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke 4 weken | Bibliotheek Berg en Terblijt

Vragen over uw Tablet? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u!

• Tablet-inloopspreekuur Bibliotheek Valkenburg Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Valkenburg

Vragen over uw Tablet of e-reader? instellingen veranderen, applicaties & internet instellen? Dan is het Tablet-inloopspreekuur wat voor u!

• Bijeenkomst dichtgroep Dichterbij bibliotheek Eijsden Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke 4 weken | Bibliotheek Eijsden

De Eijsdense dichtgroep DICHTERBIJ bestaat sinds januari 2015. Iedere eerste woensdag van de maand komen de 7 leden bij elkaar in de bibliotheek in Eijsden.

• Apple Tablet Café in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Margraten