1. Bibliotheek gesloten tot en met 9 februari

In verband met de situatie rond het Corona-virus sluiten wij onze vestigingen tot en met 9 februari.

12 januari 2021

Bekijk details van Bibliotheek gesloten tot en met 9 februari

2. De bibliotheek is gesloten, maar je kunt toch boeken lenen!

De verlengde coronamaatregelen betekenen dat je niet terecht kunt in onze vestigingen. Uiteraard kun je gebruik maken van ons online aanbod. Bovendien gaan we zo lang de lock down duurt in de oneven weken...

12 januari 2021

Bekijk details van De bibliotheek is gesloten, maar je kunt toch boeken lenen!

3. Gelukkig Nieuwjaar!

Op deze eerste dag van 2021 wensen we u alle goeds en vooral ook een goede gezondheid!

28 december 2020

Bekijk details van Gelukkig Nieuwjaar!

4. Nieuw: de TijdschriftenBieb

Bibliotheekleden kunnen nu gebruik maken van de nieuwe app de TijdschriftenBieb.

29 november 2020

Bekijk details van Nieuw: de TijdschriftenBieb

5. Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

Yoleo motiveert kinderen om te lezen! Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken!

25 september 2019

Bekijk details van Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

6. Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

De vijf vestigingen van Heuvellandbibliotheken zijn onlangs gecertificeerd. Dat betekent dat de bibliotheken waar maken wat ze beloven.

24 maart 2019

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

7. Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

Vanuit huis, in het buitenland of elders de digitale collectie van de bibliotheek gebruiken? Dat kan!

12 maart 2019

Bekijk details van Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

Meer bibliotheeknieuws

1. GEANNULEERD Taalcafé in Bibliotheek Valkenburg

Bij het Taalcafé Valkenburg is iedereen welkom die het Nederlands (beter) wil leren lezen en schrijven. Het Taalcafé is opgezet voor inwoners en statushouders van Valkenburg en omgeving.

wo 20 jan

2. GEANNULEERD Taalcafé Vaals

Iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil leren spreken, lezen en schrijven is welkom in het Taalcafé van Vaals. Het Taalcafé is opgezet voor inwoners en statushouders van Vaals en omgeving.

wo 20 jan

3. GEANNULEERD Taalcafé in Bibliotheek Valkenburg