1. Bibliotheek gesloten tot en met 6 april

In verband met de situatie rond het Corona-virus sluiten wij onze vestigingen tot tenminste 6 april.

13 maart 2020

Bekijk details van Bibliotheek gesloten tot en met 6 april

2. Afwijkende openingstijden

Voor een dichte deur komen te staan is nooit leuk. Vandaar dat wij u al 'in advance' op de hoogte stellen van bijzondere dagen en bijbehorende veranderende openingstijden.

18 januari 2020

Bekijk details van Afwijkende openingstijden

3. Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

Yoleo motiveert kinderen om te lezen! Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken!

25 september 2019

Bekijk details van Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

4. Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

De vijf vestigingen van Heuvellandbibliotheken zijn onlangs gecertificeerd. Dat betekent dat de bibliotheken waar maken wat ze beloven.

24 maart 2019

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

5. Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

Vanuit huis, in het buitenland of elders de digitale collectie van de bibliotheek gebruiken? Dat kan!

12 maart 2019

Bekijk details van Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

Meer bibliotheeknieuws

1. Taalcafé in Bibliotheek Valkenburg

Bij het Taalcafé Valkenburg is iedereen welkom die het Nederlands (beter) wil leren lezen en schrijven. Het Taalcafé is opgezet voor inwoners en statushouders van Valkenburg en omgeving.

Van 10:00 tot 12:00

2. Taalcafé in Bibliotheek Vaals

Iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil leren spreken, lezen en schrijven is welkom in het Taalcafé van Vaals. Het Taalcafé is opgezet voor inwoners en statushouders van Vaals en omgeving.

Van 10:30 tot 12:30

Bibliotheek Vaals

3. Gezellig samen knutselen in Margraten

Heb jij zin om een mooie Paasknutsel te maken?

Van 14:30 tot 15:30

Bibliotheek Margraten

4. Diapresentatie over Ingendael en Bergse Heide

Eeuwenlang is Ingendael in gebruik geweest als veeteelt en landbouwgebied. Sinds 1996 is het niet meer in gebruik als zodanig en veranderd in een bijzonder natuurgebied.

Van 19:00 tot 21:00

do 09 apr

5. Knuffelgym in de bibliotheek

Vind je het leuk om samen met je kind of kleinkind te bewegen. Kom dan naar de bibliotheek.

Van 10:30 tot 11:30

Bibliotheek Margraten

di 14 apr

6. Taalcafé in Bibliotheek Valkenburg