Betalen met iDEAL

Wist je dat je bij de bibliotheek ook kunt betalen met iDEAL? Handig als je nog openstaande registratie op je pas hebt staan zoals kosten voor het reserveren, te laat geld of contributiegeld.

Je kunt met IDEAL ook een bedrag storten op je pas (deposito). Hiermee kun je in de bibliotheek openstaande betalingen afrekenen of gebruiken om te printen in de bibliotheek. Zo hoef je geen contant geld mee te nemen naar de bibliotheek en kun je vanuit huis veilig en gemakkelijk online betalen.

Hoe werkt betalen met iDEAL?

  • Log in bij Mijn Menu (rechtsboven op onze site)
  • Kies in het menu van Mijn Menu voor Details financiële posten
  • Kies voor Betalen geselecteerde posten. Om met iDEAL te kunnen betalen moet het totaalbedrag minimaal € 5,00 zijn. Als hetgeen je wilt betalen minder is dan € 5,00 wordt de rest van het bedrag als tegoed op je bibliotheekpas gestort.
  • Klik op Betaal via iDEAL. Selecteer je bank en je komt nu op de betaalpagina van je eigen bank.

Wil je alleen tegoed bijstorten dan kun je op de link U kunt in het overzicht van uw winkelmandje tegoed bijstorten klikken.

Door in te loggen bij Mijn Menu en de keuzes Details financiële posten en iDEAL transacties krijg je een overzicht van je financiële handelingen bij de bibliotheek.

Ook handig voor kinderen

Ouders kunnen via iDEAL voor hun kinderen een bedrag (minimaal € 5,00) op hun pas storten of met iDEAL openstaande rekeningen afrekenen. Je kinderen hoeven dan niet meer met contant geld naar de bibliotheek.