• Heb je een aanmaning ontvangen?

25 januari 2021

Misschien heb je van ons een bericht ontvangen dat je te laat bent met het terug brengen van geleende materialen. We begrijpen dat het in deze periode voor jou vaak onmogelijk was om op tijd materiaal in te leveren. Wij moesten een aantal keer onverwacht sluiten en je kon dus niet bij ons terecht. Het was voor ons niet altijd mogelijk om onze administratie hier tijdig op aan te passen. Aanmaningen worden automatisch verstuurd en het is voor ons niet mogelijk om hier iets in te wijzigen. Excuses...

Bekijk details van Heb je een aanmaning ontvangen?

• Wij zijn op zoek naar een Managementassistent voor 16 uur

23 januari 2021

Binnen ons team zijn wij per 1 maart 2021 op zoek naar een: Managementassistent voor 16 uur standplaats Valkenburg.

Bekijk details van Wij zijn op zoek naar een Managementassistent voor 16 uur

• Limburg beleeft digitaal versie van het Nationale Voorleesontbijt

20 januari 2021

Op 20 januari worden door het hele land in bibliotheken, basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven (online) voorleesontbijten georganiseerd. Door de huidige maatregelen zijn veel kinderen thuis, daarom kiezen de Limburgse bibliotheken met hulp van Cubiss ervoor digitaal kinderen in Limburg te laten aanschuiven bij het voorlezen.

Bekijk details van Limburg beleeft digitaal versie van het Nationale Voorleesontbijt

• Bibliotheek gesloten tot en met 9 februari

12 januari 2021

In verband met de situatie rond het Corona-virus sluiten wij onze vestigingen tot en met 9 februari.

Bekijk details van Bibliotheek gesloten tot en met 9 februari

• De bibliotheek is gesloten, maar je kunt toch boeken lenen!

12 januari 2021

De verlengde coronamaatregelen betekenen dat je niet terecht kunt in onze vestigingen. Uiteraard kun je gebruik maken van ons online aanbod. Bovendien gaan we zo lang de lock down duurt in de oneven weken de afhaalbieb weer openen! We beginnen in week 3 op maandag 18 januari. Hieronder lees je hoe dat werkt en zie je per vestiging wanneer je de gereserveerde boeken kan afhalen.

Bekijk details van De bibliotheek is gesloten, maar je kunt toch boeken lenen!

• Gelukkig Nieuwjaar!

28 december 2020

Op deze eerste dag van 2021 wensen we u alle goeds en vooral ook een goede gezondheid!

Bekijk details van Gelukkig Nieuwjaar!

• Nieuw: de TijdschriftenBieb

29 november 2020

Bibliotheekleden kunnen nu gebruik maken van de nieuwe app de TijdschriftenBieb.

Bekijk details van Nieuw: de TijdschriftenBieb

• Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

25 september 2019

Yoleo motiveert kinderen om te lezen! Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken!

Bekijk details van Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

• Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

24 maart 2019

De vijf vestigingen van Heuvellandbibliotheken zijn onlangs gecertificeerd. Dat betekent dat de bibliotheken waar maken wat ze beloven.

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

• Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

12 maart 2019

Vanuit huis, in het buitenland of elders de digitale collectie van de bibliotheek gebruiken? Dat kan!

Bekijk details van Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie