Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Sluitingsdagen 2019

11 januari 2019

Voor een dichte deur komen te staan is nooit leuk. Vandaar dat wij u al 'in advance' op de hoogte stellen van bijzondere dagen en bijbehorende veranderende openingstijden.

Bekijk details van Sluitingsdagen 2019

• Aanbod digitale cursussen Heuvellandbibliotheken

31 december 2018

Heeft u nog weinig of geen ervaring met een computer of wilt u er graag meer mee doen? Dan zijn de cursussen 'Klik en Tik' en 'Digitale snelweg' iets voor u!

Bekijk details van Aanbod digitale cursussen Heuvellandbibliotheken

• Nieuwe openingstijden Bibliotheek Eijsden

11 november 2018

De openingstijden van Bibliotheek Eijsden veranderen per 1 december. Deze wijziging komt voort uit de wens van het publiek.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Bibliotheek Eijsden

• Heuvellandbibliotheken Eijsden en Margraten zoeken vrijwilligers

30 augustus 2018

De bibliotheek zoekt ervaren én jonge mensen, mensen die graag bezig zijn met techniek en mensen die graag hun creativiteit inzetten. Is gastvrouw/gastheer is voor u? Of bent u meer een opruimer? Misschien bent u graag degene die een warme ontvangst voorbereidt voor de gasten bij een lezing of in de bibliotheek.

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken Eijsden en Margraten zoeken vrijwilligers

• Bijeenkomsten Gilde literatuur leesgroep in Bibliotheek Valkenburg

8 juli 2018

Het Gilde Literatuur Leesgroep komt vier keer per jaar bij elkaar in Bibliotheek Valkenburg om interessante boeken te bespreken onder leiding van Octavie Sleijpen, volgens de volgende criteria: inhoud, karaktervorming, taalgebruik, identificatie, maatschappelijke relevantie etc.

Bekijk details van Bijeenkomsten Gilde literatuur leesgroep in Bibliotheek Valkenburg

• Workshops ter voorbereiding op de 21 eeuwse vaardigheden voor jeugd van 11 tot 20 jaar

17 april 2018

Creativity School begeleidt jeugd van 11 tot 20 jaar in de voorbereiding op de toekomende creatieve tijd en de ontwikkeling van de benodigde 21 eeuwse vaardigheden.

Bekijk details van Workshops ter voorbereiding op de 21 eeuwse vaardigheden voor jeugd van 11 tot 20 jaar

• Documentaires via DocsOnline beschikbaar

1 april 2018

Vanaf begin maart hebben leden van de Heuvellandbibliotheken gratis toegang tot twintig documentaires van DocsOnline. De documentaires zijn eerst alleen in de Bibliotheek te bekijken, maar later dit jaar ook thuis.

Bekijk details van Documentaires via DocsOnline beschikbaar

• Heuvellandbibliotheken nu ook op Facebook

25 maart 2018

De Heuvellandbibliotheken zijn ook te vinden op Facebook.

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken nu ook op Facebook

• Heuvellandbibliotheken zoekt vrijwilligers

20 maart 2018

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken zoekt vrijwilligers

• Gratis online cursus "Nepnieuws: zin of onzin"

22 november 2017

Nepnieuws, fake berichten en hoaxes bestaan al heel lang, maar de verspreiding ervan gaat razendsnel sinds de opkomst van sociale media. Nu het internet een belangrijke nieuwsbron is en nepnieuws overal aanwezig is, is kritisch (leren) lezen en kijken belangrijker dan ooit. Daarom lanceert Cubiss vanaf 22 december een e-learning over Nepnieuws waar je leert om de zin van de onzin te onderscheiden.

Bekijk details van Gratis online cursus "Nepnieuws: zin of onzin"