• Nederland Leest

30 oktober 2019

Nederland Leest is de grootste nationale leescampagne die zich voornamelijk afspeelt in de bibliotheek. Sinds 2016 staat niet langer één boek centraal maar een thema. In 2019 is dit Duurzaamheid.

Bekijk details van Nederland Leest

• Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

25 september 2019

Yoleo motiveert kinderen om te lezen! Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken!

Bekijk details van Yoleo gratis beschikbaar voor jeugdleden

• Leden werven leden

21 september 2019

Bent u onze ambassadeur? Dan is dit de deal: wij een nieuw betalend lid, u gratis 3 maanden verlenging van uw abonnement! Vanaf 1 oktober ook boetevrij lenen en 50% korting op al onze activiteiten, nieuwe openingstijden.

Bekijk details van Leden werven leden

• Nieuwe openingstijden vanaf 1 oktober

22 augustus 2019

Per 1 oktober worden de openingstijden van onze bibliotheken aangepast. Hieronder nieuwe openingstijden.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden vanaf 1 oktober

• Aanbod digitale cursussen Heuvellandbibliotheken

17 augustus 2019

Heeft u nog weinig of geen ervaring met een computer of wilt u er graag meer mee doen? Dan zijn de cursussen 'Klik en Tik' en 'Digitale snelweg' iets voor u!

Bekijk details van Aanbod digitale cursussen Heuvellandbibliotheken

• Afwijkende openingstijden

1 juni 2019

Voor een dichte deur komen te staan is nooit leuk. Vandaar dat wij u al 'in advance' op de hoogte stellen van bijzondere dagen en bijbehorende veranderende openingstijden.

Bekijk details van Afwijkende openingstijden

• Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

24 maart 2019

De vijf vestigingen van Heuvellandbibliotheken zijn onlangs gecertificeerd. Dat betekent dat de bibliotheken waar maken wat ze beloven.

Bekijk details van Heuvellandbibliotheken zijn gecertificeerd

• Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

12 maart 2019

Vanuit huis, in het buitenland of elders de digitale collectie van de bibliotheek gebruiken? Dat kan!

Bekijk details van Bibliotheek biedt thuisgebruik digitale collectie

• Word jij onze collega?

25 januari 2019

In onze bibliotheek is altijd wat te doen! Behalve de uitleen van boeken en andere media organiseren we voorleesuurtjes, cursussen, lezingen, exposities, enzovoort. Dat krijgen we voor elkaar dankzij onze vrijwilligers.

Bekijk details van Word jij onze collega?

• Workshops ter voorbereiding op de 21 eeuwse vaardigheden voor jeugd van 11 tot 20 jaar

17 april 2018

Creativity School begeleidt jeugd van 11 tot 20 jaar in de voorbereiding op de toekomende creatieve tijd en de ontwikkeling van de benodigde 21 eeuwse vaardigheden.

Bekijk details van Workshops ter voorbereiding op de 21 eeuwse vaardigheden voor jeugd van 11 tot 20 jaar