Resultaat 1 - 10 (van 15)

• Leesclub Vaals zoekt nieuwe leden

20 augustus 2017

Beste lezers, Vind je het leuk om mee te doen in onze leesclub? Samen een boek uitzoeken en lezen en later bespreken. Bijeenkomsten om de vijf à zes weken op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00u in de bibliotheek van Vaals.

Bekijk details van Leesclub Vaals zoekt nieuwe leden

• Vrijwilligers gezocht voor leercentrum Eijsden Margraten

16 augustus 2017

Het leercentrum in de Heuvellandbibliotheken in Eijsden en Margraten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die - samen met de huidige ambassadeur - het 2-wekelijkse café/inloopspreekuur willen begeleiden. Vindt u het leuk om senioren meer te leren over de digitale wereld? Bent u geduldig, sociaal en communicatief vaardig, en volgt u digitale ontwikkelingen op de voet? Dan is vrijwilligerswerk bij een van deze leercentra echt iets voor u.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor leercentrum Eijsden Margraten

• Start Leercentrum SeniorWeb in Heuvellandbibliotheek Eijsden en Margraten

16 augustus 2017

Vanaf augustus 2017 is er in de bibliotheek van Eijsden en Margraten een leercentrum van SeniorWeb gevestigd.

Bekijk details van Start Leercentrum SeniorWeb in Heuvellandbibliotheek Eijsden en Margraten

• Cursus van de maand augustus: De balans tussen werk en thuis

1 augustus 2017

Werk, gezin, sociaal leven, sporten, huishouden. Voor de meeste mensen is het leven vol en druk. Ervaar jij dat ook zo? Heb je vaak last van stress? Ben je de balans tussen werk en privé kwijt? Dan is deze cursus van de maand iets voor jou. Je leert dat druk zijn zich voor een groot deel afspeelt in je gedachten. Negatieve gedachten, zoals 'Ik red het niet' of 'Dit lukt mij allemaal nooit vandaag' belemmeren je in je doen en laten. Door vaker gericht je aandacht te sturen, leer je afstand nemen van...

Bekijk details van Cursus van de maand augustus: De balans tussen werk en thuis

• Sluitingsdagen 2017

29 juli 2017

Voor een dichte deur komen te staan is nooit leuk. Vandaar dat wij u al 'in advance' op de hoogte stellen van bijzondere dagen en bijbehorende veranderende openingstijden.

Bekijk details van Sluitingsdagen 2017

• Recensie Francois Robinet

26 juni 2017

Elke maand verschijnen er veel nieuwe inspirerende boeken. Voortaan ontvangt u maandelijks een recensie van Valkenburgernaar Francois Robinet.

Bekijk details van Recensie Francois Robinet

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

19 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• Onze catalogus is vernieuwd

19 juni 2017

Vanaf 8 juni is de catalogus van de Heuvellandbibliotheken aangesloten op de Nationale Bibliotheek Catalogus (NBC). In onze catalogus vind je voortaan het totale bezit van de Nederlandse Openbare Bibliotheken en de Koninklijke Bibliotheek (KB).

Bekijk details van Onze catalogus is vernieuwd

• Start VakantieBieb, hét zomercadeau van de Bibliotheek

3 juni 2017

Gratis e-books van de Bibliotheek op smartphone of tablet.

Bekijk details van Start VakantieBieb, hét zomercadeau van de Bibliotheek

• De collectie van uw Heuvellandbibliotheek wordt nóg beter

28 mei 2017

Zoals beloofd bij de bekendmaking van de uitslag van ons eind 2016 gehouden Klanttevredenheidsonderzoek, gaan de Heuvellandbibliotheken een aantal zaken anders en beter aanpakken.

Bekijk details van De collectie van uw Heuvellandbibliotheek wordt nóg beter