Workshop voorlezen met gebaren

3 juni 2023, van 11:15 tot 12:00 | Bibliotheek Margraten

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de Boekstartdag in Margraten vind er voor kinderen van 2 en 3 jaar en hun ouders/verzorgers de workshop 'Voorlezen met gebaren' plaats.

In deze workshop staat het lezen en zingen met gebaren centraal. Gebaren maken verhalen niet alleen levendiger, grappiger en leuker, maar leveren ook een positieve bijdrage aan de spraak- en taalontwikkeling van jonge kinderen. Wil je dit zien er ervaren? Meld je dan aan voor deze interactieve workshop.

Esther Sluijsmans, logopediste, babycoach en babygebarendocent van ‘Babycoaching Esther’ verzorgt deze workshop voor jonge peuters.

Ik zou wel een kindje lusten

Tijdens de workshop wordt er voorgelezen uit 'Ik zou wel een kindje lusten'. Een klein krokodilletje eet altijd bananen, maar op een dag heeft hij trek in iets anders: hij zou wel een kindje lusten! Wil je weten hoe dit afloopt? Kom naar de Boekstart activiteit voorlezen met gebaren.

Kijk voor meer informatie over babygebaren op www.Babycoaching-Esther.nlwww.facebook.com/babycoachingesther of www.instagram.com/babycoachingesther
 

Aanmelden