Start leesclub literatuur in Eijsden

8 december 2021, van 10:00 tot 11:30 | Sociaal Centrum Eijsden

Kosten: Gratis

Leest u met plezier mooie boeken en wilt u uw leeservaringen delen met anderen? Word dan lid van een Senia leesgroep, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.

In Eijsden start binnenkort een leesclub literatuur. In het Sociaal Centrum Eijsden is op woensdagochtend 8 december een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.
Leidraad voor de groepen zijn boekenlijsten die zijn opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Aanmelden

Belangstellenden zijn welkom op woensdag 8 december om 10:00 uur in het Sociaal Centrum Eijsden, Prins Hendrikstraat 21 in Eijsden.

Wel aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail yvonne.pasmans@senia.nl of via info@heuvellandbibliotheken.nl.