Gratis Zoom-talk met Herman Koch

16 september 2021, van 19:00 tot 20:00 | Online

Kosten: Gratis

Herman Koch is een van de best verkopende en meest vertaalde auteurs van het Nederlands taalgebied. Koch (1953) is bekend als televisiemaker (Jiskefet), columnist en romanschrijver. Zijn romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen.

Koch staat bekend als een minnelijke en behulpzame man, maar zijn even charmante personages blijken vaak donker en immoreel te zijn. Zegt dit iets over hem? Leer Herman Koch beter kennen tijdens een online Zoom-meeting.

Meer over zijn werk

Vertaalrechten van zijn roman Het Diner (2009) zijn verkocht aan meer dan 55 landen, wat ongekend is voor een moderne Nederlandse roman. The Dinner is bewerkt tot diverse internationale toneelstukken en tot een Nederlandse en Italiaanse film. De Amerikaanse verfilming van The Dinner wordt in 2017 vertoond, met Richard Gere en Laura Linney in de hoofdrol. Summer House with Swimming Pool (2011) en Dear Mr M. (2014) zijn ook internationale bestsellers. Zijn nieuwste roman De sloot wordt enthousiast ontvangen bij publicatie en al uitgeroepen tot 'vintage Koch'.

Aanmelden

Meld je op tijd aan via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Koch en enkele dagen voor de Zoom-uitzending krijg je de deelname-link via de mail thuisgestuurd.