Boekpresentatie “Leef Hart” door Bianca van Roshum

23 juni 2022, van 19:00 tot 21:00 | Bibliotheek Valkenburg

Kosten: € 2 voor leden en € 4 voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Bianca deelt in haar 2e boek ervaringen om kwetsbaarheid als krachtbron toe te laten. Zij moedigt lezers aan om het pad van het hart te volgen, een eigen koers te varen en zo in harmonie te komen met jezelf. Bianca is gediplomeerd coach en trainer en heeft zich gespecialiseerd in het gedachtegoed van geweldloos communiceren. Waarbij ze zich de laatste jaren verder heeft ontwikkeld en verdiept in de kracht van intuïtief communiceren.

Het leven is vergankelijk en niemand is onschendbaar. De tijd tikt door. Onze kostbare vrije tijd besteden aan onvrede en negativisme vind ik een kostbare verspilling. Toen mijn liefste vriendin overleed heb ik haar beloofd er hier wat van te maken. Die belofte neem ik serieus. Bij mezelf naar binnen kijken en me afvragen wat ik nu eigenlijk wil met mijn leven, leidde tot waardevolle antwoorden. Zo leerde ik luisteren naar de stem van mijn hart. Hart leven voorkomt bij mij negatieve stress en verkeerde keuzes. Ik vertrouw hierbij op mijn innerlijk kompas dat mij precies op het juiste moment vertelt wat het beste is voor mij.
Wil je dingen in je leven ontwikkelen, veranderen of verdiepen, dan biedt ‘Leef hart’ inzicht en inspiratie en ervaar je het als een waardevolle wegwijzer voor het creëren van intuïtief leiderschap.

Aanmelden

Aanmelden via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Leef Hart