Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Natasha Pulley Stad 40

  Een gevangene in een Siberisch werkkamp wordt overgeplaatst naar een laboratorium in een geheimzinnige stad waar het Kremlin een experiment is begonnen met radioactieve straling. Hij vermoedt dat die veel hoger is dan gezegd wordt en gaat op onderzoek uit.

  Gedrukt boek

 • R.F. Kuang Yellowface

  Een ongelukkige schrijfster steelt het onvoltooide manuscript van haar overleden populaire Aziatische vriendin. Met de publicatie ervan onder haar eigen naam komt de discussie over culturele toe-eigening op gang en loopt alles uit de hand.

  Gedrukt boek

 • A.J. Finn Einde verhaal

  Een jonge vrouw vliegt naar San Francisco om een biografie te schrijven van een befaamde thrillerauteur. Daar aangekomen blijkt dat hij de geheimen uit zijn verleden niet zomaar prijsgeeft, zelfs niet als er nieuwe slachtoffers vallen...

  Gedrukt boek

 • Abigail Dean Dag een

  Een jonge vrouw wordt achtervolgd door een mysterieuze figuur nadat haar moeder bij een schietpartij op een lagere school om het leven kwam. In de nasleep van de tragedie worstelt de gemeen

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Mathijs Deen De redder

een Waddenthriller

Aan de kust van Northumberland worden de skeletresten en een reddingsvest van een drenkeling gevonden. De recherche onderzoekt de zaak, maar stuit op tegenwerking en tegenstrijdige herinneringen van betrokkenen.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken