Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

Hartverwarmende winterverhalen

 • Lynn Austin Alles wat ik wens

  Als kerst voor hun zoontjes gelijk staat aan cadeaus krijgen, besluiten de moeders dat ze de jongens willen leren waar kerst echt voor staat.

  Gedrukt boek

 • Gaby Rasters Hemelse modder

  Wanneer twee zussen samen kerst willen vieren valt dit in het water omdat zij nog worstelen met hun verleden.

  Gedrukt boek

 • Corina Bomann Een wonderlijke winterreis

  Een jonge vrouw, die een hekel aan kerst heeft, besluit op dringend verzoek van haar stiefbroer met kerst toch naar haar ouderlijk huis te gaan.

  Gedrukt boek

 • Karen Swan Het winterse avontuur

  Lee is een voormalig oorlogsfotograaf en woont met haar zoontje in Amsterdam als haar relatie met Sam steeds meer inhoud krijgt en een mysterieus bericht in een boek en gebeurtenissen uit haar verleden roet in het eten gooien.

  Gedrukt boek

 • Debbie Johnson Een kerstcadeau van het Duincafé

  Katie, die veel aan haar hoofd heeft, sluit zich aan bij de Taartclub, een groep vrouwen die regelmatig in het Duincafé bij elkaar komt.

  Gedrukt boek

 • Jackie van Laren Winterzon

  Sylvie en Freek hebben elkaar eindelijk gevonden en wonen op het landgoed van Freek waar het beheer de nodige uitdagingen kent.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Bella Andre Het ritme van mijn hart

(novelle)

Een jonge vrouw vlucht naar het landelijke Montauk om de mediastorm rondom haar gelekte naaktfoto’s uit te zitten en ontmoet een wereldberoemde, gepassioneerde schilder.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken