Word jij onze collega?

Gepubliceerd op: 25 januari 2019 18:42

In onze bibliotheek is altijd wat te doen! Behalve de uitleen van boeken en andere media organiseren we voorleesuurtjes, cursussen, lezingen, exposities, enzovoort. Dat krijgen we voor elkaar dankzij onze vrijwilligers.

Wil jij ons helpen in de bibliotheek? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en mensen ontmoeten?

Word dan vrijwilliger!

Dit zijn een paar van onze vrijwilligersfuncties:

• Gastvrouw/gastheer
• Materialen ordenen en opruimen
• Voorbereiden van bijeenkomsten
• Voorlezen
• Mensen helpen om te vinden wat ze zoeken

Is je interesse gewekt?

Voor bibliotheek Eijsden:
Neem dan contact op met Bea Goessen via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. vrijwilliger Eijsden of telefonisch via 043 4093320.

Voor bibliotheek Margraten:
Neem dan contact op met Susanne Neef via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. vrijwilliger Margraten of telefonisch via 043 4589151.

Voor bibliotheek Vaals:
Neem dan contact op met John Beckers via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. vrijwilliger Vaals of telefonisch via 043 3080110.