Vrijwilligers gezocht voor leercentrum Eijsden Margraten

Gepubliceerd op: 17 september 2017 21:57

Het leercentrum in de Heuvellandbibliotheken in Eijsden en Margraten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die - samen met de huidige ambassadeur - het 2-wekelijkse café/inloopspreekuur willen begeleiden. Vindt u het leuk om senioren meer te leren over de digitale wereld? Bent u geduldig, sociaal en communicatief vaardig, en volgt u digitale ontwikkelingen op de voet? Dan is vrijwilligerswerk bij een van deze leercentra echt iets voor u.

We zoeken mensen die minimaal 1 uur per 14 dagen en maximaal 3 uur per 14 dagen beschikbaar hebben om de inloopspreekuren te begeleiden. Het is niet nodig dat u kennis hebt over alle onderdelen die tijdens de cafés/inloopspreekuren behandeld worden. Bent u thuis in 1 van de 3 onderdelen; Windows en e-books, Android, Apple reageer dan ook.

Als ambassadeur wordt u gratis lid van SeniorWeb. U ontvangt ieder kwartaal het tijdschrift Enter en u kunt gebruikmaken van alle ledendiensten, zoals PCHulp, de Online Cursussen en de Clubs. Daarnaast ontvangt u een onkostenvergoeding conform de richtlijnen van de belastingdienst. SeniorWeb organiseert een introductiemiddag voor nieuwe ambassadeurs en bijeenkomsten, inspiratiesessies en informatiemiddagen ter bevordering van een goede vervulling van uw werkzaamheden. Het Landelijk bureau organiseert tevens elk voor- en najaar bijeenkomsten voor alle ambassadeurs in het hele land.

Nieuwsgierig geworden, wilt u meer informatie of een middagje meedraaien?
Neem dan contact op met de locatie ambassadeur: Anneke Berendsen-Riswick via 043-4584554 of anberend@gmail.com.

Over Seniorweb

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden. Ze zijn sinds 1996 actief met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken, zodat iedereen het gemak en plezier van computer en internet kan ervaren. Daarom werkt SeniorWeb samen met ruim 3.000 enthousiaste en betrokken vrijwilligers in het hele land: Ambassadeurs.