Vrijwilligers gezocht voor het Leercentrum SeniorWeb Vaals

Gepubliceerd op: 20 juli 2022 20:35

Het leercentrum van SeniorWeb in Heuvellandbibliotheek Vaals is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die - samen met de huidige ambassadeurs - het maandelijkse inloopspreekuur willen begeleiden.

Vindt u het leuk om senioren meer te leren over de digitale wereld? Bent u geduldig, sociaal en communicatief vaardig, en volgt u digitale ontwikkelingen op de voet? Dan is vrijwilligerswerk bij een van deze leercentra echt iets voor u.

We zoeken mensen die minimaal 3 uur tot maximaal 9 uur per maand beschikbaar hebben om de inloopspreekuren te begeleiden. Het is niet nodig dat u kennis hebt over alle onderdelen die tijdens de inloopspreekuren behandeld worden. U wordt ambassadeur van SeniorWeb en kunt gebruik maken van alle trainings- en scholingsmogelijkheden van deze organisatie.

Hebt u belangstelling? Neem dan contact op met
de locatieambassadeur van SeniorWeb Raymond Lafleur: raymond.lafleur@hotmail.com of Heuvellandbibliotheek info@heuvellandbibliotheken.nl