Start Leercentrum SeniorWeb in Heuvellandbibliotheek Eijsden en Margraten

Gepubliceerd op: 16 augustus 2017 21:50

Vanaf augustus 2017 is er in de bibliotheek van Eijsden en Margraten een leercentrum van SeniorWeb gevestigd.

In dit leercentrum vinden 2 keer per maand Windows, Android en Apple cafés/inloopspreekuren plaats. Deze cafés worden net als de afgelopen jaren georganiseerd door Anneke Berendsen.

Hebt u vragen over uw Windows computer, uw e-reader of over uw telefoon en tablet loop dan eens binnen op een café/inloopspreekuur. Deelname is gratis en ook voor de koffie wordt gezorgd.

U vindt de planning op de websites van de leercentra:
Leercentrum bibliotheek Eijsden: Eijsden SeniorWeb
Leercentrum bibliotheek Margraten: Margraten SeniorWeb

Speciale actie

SeniorWeb heeft een speciale actie ter ere van het 20-jarig jubileum wanneer u het inloopspreekuur op een van beide leercentra bezoekt: U krijgt dan het lidmaatschap van SeniorWeb tot en met 31 december 2018 t.w.v. €31 gratis! Als SeniorWeb-lid ontvangt u het tijdschrift Enter en kunt u gebruik maken van de ledendiensten, alle website informatie en de online-cursussen. Bovendien bent u verzekerd van persoonlijke hulp bij problemen met uw p.c. tablet en smartphone via telefoon, internet en zelfs aan huis!