Ontdek onze online leesclub

Gepubliceerd op: 18 april 2021 18:10

De leesclub komt samen via Zoom. De bibliotheek biedt de mogelijkheid om onder leiding van leesclubbegeleider Maria Kleijnen mee te doen aan een digitale boekbespreking.

Vind je het fijn om met anderen over een gelezen boek te praten en ervaringen en inzichten uit te wisselen? Om samen te genieten van de magie van verhalen, ondergedompeld te worden in onbekende werelden en situaties, te proeven van mooie taal en boeiende personages? Dan word je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van onze boekbesprekingen, want dit voorjaar worden enkele boeken besproken uit de moderne literatuur. Deze bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. Deelname is gratis.

Bij elke boekbespreking ontvang je een leeswijzer met een samenvatting van het boek, analyse van literaire aspecten, informatie over de auteur en discussievragen. Om optimaal deel te kunnen nemen aan het gesprek, is het een voorwaarde dat deelnemers het boek gelezen hebben of aan het lezen zijn. De boeken kun je ook lenen via de Bibliotheek. Soms is een titel bij de onlinebibliotheek.nl te downloaden.