NIEUW Kinderboekenclub Bibliotheek Eijsden

Gepubliceerd op: 8 januari 2020 20:50

Heb je het al gehoord? Vanaf februari in het nieuwe jaar start de Kinderboekenclub in Eijsden.

In de Kinderboekenclub gaat het natuurlijk vooral om het lezen van boeken. Er zijn zoveel verschillende soorten boeken: spannende, liefdevolle, grappige en avontuurlijke boeken. Jij mag – samen met de andere kinderen – bepalen welke boeken jullie gaan lezen en natuurlijk vertellen jullie elkaar wat jullie van het boek vonden.

Maar dat is nog niet alles! Naast het lezen van boeken kun je namelijk nog zo veel andere dingen met boeken doen. Je kunt bijv. zelf een eind breien aan het verhaal, je kunt een andere kaft tekenen van het boek en je kunt nieuwe personages verzinnen voor het verhaal. En ken jij misschien de ‘boekensushi’ of heb jij ideeën voor een bijzondere ‘leeschallenge’? Dat zijn zomaar een paar activiteiten, die we in de Kinderboekenclub kunnen doen.

De Kinderboekenclub is bedoeld voor kinderen in de bovenbouw (groepen 5 t/m 8) van de basisschool en vindt 1x per maand na schooltijd plaats in de bibliotheek. Joyce Akse zal de Kinderboekenclub i.s.m. Bibliotheek Eijsden organiseren.

Lijkt het je leuk om (gratis) lid te worden van de Kinderboekenclub in Eijsden?
Meld je dan nu meteen aan via info@heuvellandbibliotheek.nl of loop even langs bij de balie. Graag aanmelden vóór 20 januari.