Leden werven leden

Gepubliceerd op: 21 september 2019 20:24

Bent u onze ambassadeur? Dan is dit de deal: wij een nieuw betalend lid, u gratis 3 maanden verlenging van uw abonnement! Vanaf 1 oktober ook boetevrij lenen en 50% korting op al onze activiteiten, nieuwe openingstijden.

U weet zelf natuurlijk het beste waarom u lid bent van Heuvellandbibliotheken … en misschien vindt u het sowieso belangrijk dat er een goede bibliotheek is in uw gemeente. Kent u iemand die ook blij wordt van wat Heuvellandbibliotheken allemaal te bieden heeft? Als u een nieuw betalend lid voor Heuvellandbibliotheken aanbrengt, verlengen wij uw abonnement gratis met 25%, oftewel met drie
maanden*!

* Wie meer leden aanbrengt, krijgt voor elk nieuw lid drie maanden extra verlenging van zijn/haar abonnement.

En ….

Iedereen met een Heuvellandbibliotheken - Comfortpas én al onze Jeugdleden lenen voortaan boetevrij!
Als u of uw kind dus per ongeluk te laat bent met inleveren betaalt u voortaan géén boete.

En ….

Neemt u deel aan onze interessante lezingen en boeiende activiteiten? Leden van de bieb betalen de halve prijs en vaak zelfs helemaal niets.

Wist u overigens ….

Dat we behalve het (gratis) jeugdabonnement drie soorten abonnementen hebben:
• de gratis Basic-pas (u betaalt per uitlening)
• het standaard abonnement (32 euro)
• het comfort abonnement (42 euro).

Dat iedereen eenmalig 3 euro betaalt voor de lenerspas.

Dat onze vestigingen bij de Brede Scholen regelmatig extra vroeg open zijn.

Dat u in Valkenburg op woensdag en zaterdag vóór 11 uur terecht kunt (en dus gratis parkeert).

Dat we niet alleen blij zijn met nieuwe leden, maar ook met extra vrijwilligers.

Dat onze vrijwilligers allerlei zeer uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren.