Heuvellandbibliotheken zijn weer beperkt open

Gepubliceerd op: 13 juni 2021 20:14

Sinds 20 mei mogen we weer open. U kunt weer lekker zelf uw boeken uitzoeken, in de kasten snuffelen, materialen lenen en terugbrengen. Als u de bibliotheek bezoekt wordt er bij de ingang een gezondheidscheck gedaan en registreren wij uw gegevens.

Welke maatregelen hebben wij genomen?

Voor al onze vestigingen hebben we de openingstijden moeten aanpassen Uiteraard zijn er net als voor de sluiting voldoende beschermingsmaatregelen genomen volgens de RIVM richtlijnen: onze medewerkers zijn zorgvuldig geïnstrueerd, er zijn kuchschermen geplaatst, desinfectiemiddelen staan klaar, er zijn looproutes gecreëerd zodat iedereen voldoende ruimte heeft. Ook is de leeszaal dicht, zijn de koffieautomaat en toiletten voorlopig buiten gebruik.

Wat vragen wij van u?

We hebben uw hulp nodig om van de bibliotheek een plek te maken waar elke bezoeker op een veilige manier boeken kan lenen. Daarom vragen we u om de volgende regels in acht te nemen:

• Beperk uw bezoek tot 15 minuten.
  • Kom indien mogelijk alleen naar de bibliotheek.
  • Draag een mondkapje (vanaf 13 jaar).
  • U mag de bibliotheek alléén bezoeken om boeken in te leveren en/of te lenen.
  • Houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten de bibliotheek.
  • Eén boodschappenmandje per persoon is VERPLICHT.
  • Geen toegang bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts (vanaf 38 C°) en/ of benauwdheidsklachten.
  • Reinig handen bij binnenkomst.
  • Toiletten en koffieautomaten zijn gesloten.
  • Volg ALTIJD de aanwijzingen van de medewerkers op.

Dan nog even dit

Omdat we nog beperkt open zijn en u niet de service kunnen bieden zoals we dat graag zouden willen, berekenen wij geen reserveringskosten (wel eventueel portokosten) en geen telaatgeld. De afhaalbieb komt per direct te vervallen.

Openingstijden

Mocht het nodig zijn kunnen de openingstijden gewijzigd worden. Kijk altijd even op onze website of op Facebook voor actuele informatie.

De voorlopige openingstijden zijn:

Voor uw en onze veiligheid vragen wij u om strikt onze aanwijzingen op te volgen. Dank voor uw begrip en medewerking. Blijf gezond en we ontvangen u graag in onze bibliotheekvestigingen!

Team Heuvellandbibliotheken