Heb je een aanmaning ontvangen?

Gepubliceerd op: 25 januari 2021 19:56

Misschien heb je van ons een bericht ontvangen dat je te laat bent met het terug brengen van geleende materialen. We begrijpen dat het in deze periode voor jou vaak onmogelijk was om op tijd materiaal in te leveren. Wij moesten een aantal keer onverwacht sluiten en je kon dus niet bij ons terecht. Het was voor ons niet altijd mogelijk om onze administratie hier tijdig op aan te passen. Aanmaningen worden automatisch verstuurd en het is voor ons niet mogelijk om hier iets in te wijzigen. Excuses als je een aanmaning hebt ontvangen, we begrijpen dat dit voor jou vervelend is.

De Heuvellandbibliotheken zullen geen telaatgeld vragen als je iets te laat inlevert. Het is wel mogelijk dat er bij het inleveren een bedrag wordt geregistreerd, maar we zullen hier soepel mee omgaan. We hopen dat je er begrip voor heeft dat er soms iets misgaat. Het is voor ons een nieuwe situatie waar we niet altijd op voorbereid zijn. Wij weten nog niet wanneer we weer op de ‘oude’ manier open kunnen gaan, maar we gaan in elk geval door met de afhaalbieb. We merken dat we hier heel veel mensen een plezier mee doen. Wil je weten hoe je toch bij ons iets kan lenen? Kijk hier.

In de vestigingen in Vaals en Valkenburg kun je altijd boeken inleveren in de boekenbrievenbus.
Wil je snel op de hoogte zijn van nieuws over de Heuvellandbibliotheken? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.