Haal boekgeschenk op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022 17:45

Kom naar de Heuvellandbibliotheken tijdens Nederland Leest en krijg het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls van ons cadeau! Met dit boek richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar ouder wordende moeder. Deze ontroerende roman is een prachtig gesprek tussen moeder en dochter, over een bijzonder verleden en vitaal ouder worden. Het boek werd in bekroond met de Publieksprijs 1999 en is de hele maand november gratis op te halen in de bibliotheek. Zolang de voorraad strekt.

Eén boek, duizend gesprekken

Nederland Leest gaat in 2022 over het ouder worden in deze tijd: we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? Tijdens Nederland Leest organiseren we verschillende activiteiten voor onze leden en bezoekers rondom het thema Oud worden, jong blijven. Ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt of over een ander boek dat gekoppeld is aan het thema.

Campagne Nederland Leest

Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. In het hele land worden er in de maand november activiteiten georganiseerd voor Nederland Leest om lezers met elkaar te verbinden.

Bekijk onze activiteiten én leestips