Gelukkig Nieuwjaar!

Gepubliceerd op: 28 december 2020 14:35

Op deze eerste dag van 2021 wensen we u alle goeds en vooral ook een goede gezondheid!

Een bijzonder jaar ligt achter ons… In 2020 werd heel erg duidelijk hoe kwetsbaar onze gezondheid kan zijn. Heuvellandbibliotheken is er relatief goed vanaf gekomen; onder de medewerkers en vrijwilligers waren wel enkele zieken, maar de schade lijkt mee te vallen.

Toch heeft de coronapandemie een aanzienlijke impact op onze organisatie. Onze dienstverlening is helaas minder toegankelijk geweest dan u van ons gewend bent. De lockdown in het voorjaar en de huidige lockdown betekent dat we de deuren moesten sluiten. Ook de aanpassingen in onze gebouwen maakte de afstand tot onze bezoekers letterlijk en figuurlijk groter. We missen uw gezellige aanwezigheid!

Gelukkig heeft de coronatijd niet alleen vervelende kanten. Veel mensen hebben (her)ontdekt hoe fijn het is om te lezen en een paar uur helemaal verdiept te zijn in een boek. Ook ons digitale aanbod spreekt steeds meer mensen aan. En we zijn extra vindingrijk geworden om te zorgen dat u gebruik kunt blijven maken van alles wat de bibliotheek te bieden heeft. We blijven ook in het nieuwe jaar ons best doen om u veel moois te bieden.

Hopelijk zien we elkaar weer snel in een van onze vestigingen!

Bestuur, directie en medewerkers