De collectie van uw Heuvellandbibliotheek wordt nóg beter

Gepubliceerd op: 28 mei 2017 18:55

Zoals beloofd bij de bekendmaking van de uitslag van ons eind 2016 gehouden Klanttevredenheidsonderzoek, gaan de Heuvellandbibliotheken een aantal zaken anders en beter aanpakken.

Zo zullen wij bijvoorbeeld de deskundigheid van onze vrijwilligers gaan vergroten. Ook hebben wij u beloofd dat wij beter willen communiceren met u als klant. Een van de eerste zaken die wij u willen laten weten is dat wij werk gaan maken van onze belofte om de collecties uit te breiden én daarbij beter naar uw wensen en behoeftes gaan luisteren.

Onder het motto ‘u vraagt, wij draaien’ zullen wij in de toekomst:

• extra exemplaren aanschaffen van boektitels waar veel vraag/reserveringen voor zijn
  • uw suggesties voor het aanschaffen van boeken zoveel als mogelijk honoreren. U kunt dat doen op de site heuvellandbibliotheken.nl via ‘mijn menu’.
  • elk kwartaal kritisch kijken naar de uitleencijfers van de collectie en op basis daarvan de aanschaf van titels bijstellen.
  • abonnementen voor collectievorming aanvullen met abonnementen op Top 10 titels.

Goed om te weten

• U kunt óók bij ons studeren of werken op uw laptop. Er is gratis Wifi én er zijn computers beschikbaar. We hebben fijne en rustige werkplekken. En…de koffie is altijd (bijna) klaar.Oh ja, u kunt natuurlijk als vanouds ook lekker een van onze kranten lezen, of een boeiend tijdschrift inkijken.
  • Met uw bibliotheekpas kunt u uiteraard terecht in álle vestigingen van Heuvellandbibliotheken en van Centre Céramique in Maastricht.

Méér weten?

Aan onze balie kunt u altijd terecht met uw vragen of raadpleeg onze website