De bibliotheek is gesloten, maar je kunt toch boeken lenen!

Gepubliceerd op: 26 maart 2021 17:08

De verlengde coronamaatregelen betekenen dat je niet terecht kunt in onze vestigingen. Uiteraard kun je gebruik maken van ons online aanbod. Bovendien gaan we zo lang de lock down duurt in de oneven weken de afhaalbieb weer openen! We beginnen in week 3 op maandag 18 januari. Hieronder lees je hoe dat werkt en zie je per vestiging wanneer je de gereserveerde boeken kan afhalen. Alle reserveringen zijn gratis.

Wij leggen boeken voor je klaar die je kunt ophalen op een afgesproken tijdstip. We doen ons best om alles zorgvuldig te regelen, maar vragen je begrip voor het geval alles nog niet perfect loopt.

De Afhaalbieb

Je mag maximaal 6 boeken lenen die je vooraf via onze website kan reserveren of je geeft titels door via de mail. Helaas kunnen we niet garanderen dat we precies de boeken van jouw voorkeur in huis hebben, maar dat is anders ook zo. Je kan je ook laten verrassen! Als je ons laat weten welk genre boeken je graag leest, zoeken wij iets voor je uit.

Stap voor stap
1) Stuur uiterlijk 12 uur voor je wil komen een mail naar info@heuvellandbibliotheken.nl met daarin
a. Je naam, postcode, telefoonnummer en het lenersnummer van je biebpas.
b. De vestiging waar je de boeken wil afhalen.
c. Het dagdeel waarop je wil komen. Die dagdelen vind je hieronder.
d. Het soort boeken dat je wil lenen (thriller, historische roman, chicklit, enzovoort).
e. Voor jeugdboeken vermeld je in elk geval de leeftijd en/of het leesniveau.
f. De titels die je wil lenen.
2) Wij leggen de boeken voor je klaar.
3) Je krijgt van ons een mail met het tijdstip waarop je je boeken kunt ophalen. Dat tijdstip bepalen we op basis van je voorkeursdagdeel en -locatie.
4) Wij zorgen dat jouw boeken geregistreerd zijn en klaarliggen.
5) Haal je stapel boeken op en stop ze in je eigen tas. Kom alleen, draag een mondkapje en blijf niet hangen; we willen geen risico op besmetting.
6) Je kunt ook boeken terugbrengen, wij zullen die voor jou met de computer innemen.

Wanneer, waar?

Tijdens de lock down, alleen op oneven weken. We beginnen in week 3 (18-22 januari).

Dit zijn de dagdelen waarop de boeken klaarliggen. Geef in je mail aan welke locatie en welk dagdeel je voorkeur heeft en wij laten je het exacte tijdstip weten.

Berg en Terblijt
Donderdag 17.00 – 19.00 uur

Eijsden
Dinsdag 14.00 – 17.00 uur
Vrijdag 14.00 – 17.00 uur

Margraten
Maandag 14.00 – 17.00 uur
Woensdag 14.00 – 17.00 uur

Valkenburg
Maandag 14.00 – 17.00 uur
Woensdag 14.00 – 17.00 uur

Vaals
Dinsdag 14.00 – 17.00 uur
Woensdag 10.00 – 12.00 uur

Ken je iemand die online bestellen moeilijk vindt of die de deur niet uit kan of mag? Doe een goede daad en bied je hulp aan!