Bouw de mooiste kijkdoos en win kaartjes voor Kasteelpark Born

Gepubliceerd op: 17 september 2022 10:24

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Heuvellandbibliotheken een wedstrijd. Hiermee kun je een leuke prijs winnen, namelijk: kaartjes voor Kasteelpark Born.

Dus natuurheld doe je mee? Bouw een super-kijkdoos over jouw avontuur in de natuur!

Door goed bezig te zijn in de natuur help je het klimaat een handje. Laat zien wat je allemaal beleeft als je bezig bent in het bos, een wei, het park of je tuin. Of wat je allemaal leest in boeken die gaan over de natuur en maak daar een mooie kijkdoos over!

Je hebt vast thuis nog wel een lege schoenendoos liggen, ga aan de slag met spulletjes uit de natuur, of met verf of stiften en papier. Maak er iets moois van.

De kijkdoos kun je tot en met 19 oktober inleveren bij een van onze vestigingen in:
Valkenburg, Berg en Terblijt, Margraten, Eijsden (jeugdbibliotheek) of Vaals. In iedere vestiging wordt een winnaar gekozen, die krijgt een uitnodiging voor de prijsuitreiking op woensdagmiddag 2 november in de bibliotheek van Valkenburg.

Veel succes, maak er iets moois van en lever de kijkdoos in bij de bibliotheek. We hopen op veel kijkdozen, want we zijn erg benieuwd naar jullie avonturen meegemaakt in de natuur of als je leest!