Belangrijke update over abonnementstarieven bij de Heuvellandbibliotheken

Gepubliceerd op: 7 juli 2023 14:52

Als bibliotheek streven we er voortdurend naar om hoogwaardige diensten en een uitgebreide collectie materialen aan te bieden. Om dit te kunnen blijven doen, zijn we genoodzaakt om de tarieven aan te passen. Met ingang van 1 augustus 2023 worden de abonnementstarieven voor nieuwe leden verhoogd. Per 1 september 2023 verhogen de abonnementstarieven van onze diensten voor bestaande leden licht.

We begrijpen dat prijsaanpassingen nooit prettig zijn, maar we willen benadrukken dat deze verhoging ons in staat stelt om de bibliotheekervaring te verbeteren en de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. We blijven investeren in nieuwe boeken, e-books, tijdschriften, audioboeken en andere materialen die aan alle interesses en behoeften voldoen.

Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe tarieven:

Per 1 augustus voor nieuwe leden

  • Comfort abonnement van € 42,00 naar € 45,00 per jaar, exclusief € 3,00 inschrijfkosten.
  • Standaard abonnement van € 32,00 naar € 35,00 per jaar, exclusief € 3,00 inschrijfkosten.
  • Standaard abonnement voor senioren van € 22,00 naar € 25,00 per jaar, exclusief € 3,00 inschrijfkosten.

Per 1 september voor bestaande leden

  • Comfort abonnement van € 42,00 naar € 45,00 per jaar.
  • Standaard abonnement van € 32,00 naar € 35,00 per jaar.
  • Standaard abonnement voor senioren van € 22,00 naar € 25,00 per jaar.

Het abonnement voor leden tot en met 17 jaar wijzigt niet en blijft gratis.
Het Basic abonnement blijft ook gratis en de bijhorende tarieven wijzigen ook niet.

We willen benadrukken dat we ons inzetten om de bibliotheek voor iedereen toegankelijk te houden. Mocht de tariefsverhoging echter een financiële uitdaging voor je vormen, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We zijn altijd bereid om naar individuele omstandigheden te kijken en mogelijke oplossingen te bespreken.

We waarderen de voortdurende steun en vertrouwen in onze bibliotheek. Onze missie is om een inspirerende omgeving te bieden waarin iedereen zich kan verdiepen in kennis, verhalen en cultuur.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen.