Aanbod digitale cursussen Heuvellandbibliotheken

Gepubliceerd op: 6 oktober 2018 09:27

Heeft u nog weinig of geen ervaring met internet of computer en wilt u er graag meer mee doen? Dan zijn de cursussen 'Klik en Tik' en 'Digitale snelweg' iets voor u!

Cursus Klik en Tik

Heeft u nog helemaal geen ervaring met een computer of wilt u er graag meer mee doen? Dan is Klik & Tik iets voor u! We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. U leert typen, e-mailen en u gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf gaan oefenen op één van onze laptops. Als u er niet uit komt is dit helemaal geen probleem. De aanwezige docent kan u alle hulp bieden die u nodig heeft. Het zijn 4 dagdelen van 2 uur.
Kosten € 12 ,-.

Dit zijn de bibliotheken met volgende startdata:
Eijsden start op woensdagmiddag 31 oktober van 12.30 - 14.30 uur
Margraten start op donderdagochtend 1 november van 10.00 - 12.00 uur
Margraten start op vrijdagochtend 16 november van 10.00 - 12.00 uur

U kunt zich inschrijven via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Klik & Tik met de bibliotheek van uw keuze en uw telefoonnummer of bel 043 4589151.

Cursus Digitale Snelweg

Wilt u (beter) leren omgaan met Windows 10? Dan is de cursus Digitale Snelweg iets voor u! De verkenner wordt behandeld en u leert hoe u mappen kunt aanmaken, kopiëren en verwijderen, Word teksten maken, knippen en plakken, foto’s opslaan en uploaden. U leert hoe u op een veilige manier kunt internetten en e-mailen, het kopen en betalen via internet. Ook efficiënt werken met de muis en het toetsenbord komen uitgebreid aan de orde. Enige ervaring met Windows is wel wenselijk. Het zijn 7 dagdelen van 2 uur. Kosten € 21,-.

Dit zijn de bibliotheken met volgende startdata:
Eijsden start op woensdagochtend 31 oktober van 10.00 - 12.00 uur
Margraten start op donderdagmiddag 1 november van 12.30 - 14.30 uur
Margraten start op vrijdagmiddag 2 november van 12.30 - 14.30 uur

U kunt zich inschrijven via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Digitale Snelweg met de bibliotheek van uw keuze en uw telefoonnummer of bel 043 4589151.

Meer weten over de cursussen in januari? Bel dan 043 4589151.