Aanbod digitale cursussen Heuvellandbibliotheken

Gepubliceerd op: 9 mei 2019 09:27

Heeft u nog weinig of geen ervaring met internet of computer en wilt u er graag meer mee doen? Dan zijn de cursussen 'Klik en Tik', Digisterker en 'Digitale snelweg' iets voor u!

Cursus Klik en Tik

Heeft u nog helemaal geen ervaring met een computer of wilt u er graag meer mee doen? We beginnen bij het begin. En dan gaan we stap voor stap verder. U leert typen, e-mailen en u gaat het internet op. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kunt u zelf gaan oefenen op één van onze laptops. Als u er niet uit komt is dit helemaal geen probleem. De aanwezige docent kan u alle hulp bieden die u nodig heeft. Het zijn 4 dagdelen van 2 uur. Kosten € 12.

Waar?
Bibliotheek Vaals: Start cursus op maandagmiddag 3 juni van 12:30 - 14:30 uur.

U kunt zich inschrijven via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Klik & Tik  en uw telefoonnummer of bel 043 4589151.

Cursus Digitale Snelweg

Wilt u (beter) leren omgaan met Windows 10? De verkenner wordt behandeld en u leert hoe u mappen kunt aanmaken, kopiëren en verwijderen, Word teksten opmaken, knippen en plakken, foto’s uploaden. U leert hoe u op een veilige manier kunt internetten en e-mailen, het kopen en betalen via internet. Ook efficiënt werken met de muis en het toetsenbord komen uitgebreid aan de orde. Enige ervaring met Windows is wel wenselijk. Het zijn 7 dagdelen van 2 uur. Kosten € 21.

Dit zijn de bibliotheken met volgende startdata:

• Margraten op donderdagochtend 23 mei van 10.00 - 12.00 uur
  • Margraten start op vrijdagmiddag 24 mei van 12.30 - 14.30 uur
  • Vaals start op maandagochtend 3 juni van 10.00 - 12.00 uur.

U kunt zich inschrijven via info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. Digitale Snelweg met de bibliotheek van uw keuze en uw telefoonnummer of bel 043 4589151.