Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 20)

 • Vakantielezen Bekijk details

  29 mei 2023

  Ga mee op reis naar 6 bijzondere landen: Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk, De Sprookjeseilanden en Griezelkust. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar ze bestaan echt! Ontdek het zelf en ga mee op reis!

 • Landelijke BoekStartdag in Bibliotheek Margraten Bekijk details

  20 mei 2023

  Op zaterdag 3 juni 2023 vindt de landelijke BoekStartdag bij de Bibliotheek Margraten plaats! De allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders krijgen die dag niet alleen een extra hartelijk welkom, maar kunnen ook leuke dingen doen in de bibliotheek.

 • Nieuwe online cursussen bij SeniorWeb Bekijk details

  19 april 2023

  Heb je de nieuwe en vernieuwde online cursussen van SeniorWeb al ontdekt?

 • Afwijkende openingstijden Bekijk details

  15 april 2023

  Voor een dichte deur komen te staan is nooit leuk. Vandaar dat wij u al 'in advance' op de hoogte stellen van bijzondere dagen en bijbehorende veranderende openingstijden.

 • Tijdschriften onderdeel van Online Bibliotheek app Bekijk details

  13 maart 2023

  De TijdschriftenBieb app begon als pilot en bleek een succes. Daarom worden tijdschriften een vast onderdeel van de collectie in de Online Bibliotheek en stopt de TijdschriftenBieb app.

 • Vacature vrijwilliger Klik & Tik Bekijk details

  8 maart 2023

  Steeds meer zaken moeten digitaal geregeld worden. Dit vormt voor veel mensen een uitdaging. De bibliotheek biedt mensen de kans hun digitale vaardigheden te verbeteren. Dit doen we samen met een bevlogen team vrijwilligers. Wil jij mensen helpen bij het leren omgaan met de computer? In Valkenburg, Berg en Terblijt, Margraten en Eijsden zoeken wij enthousiaste, geduldige en gezellige vrijwilligers voor het begeleiden van deelnemers bij de cursussen Klik & Tik.

 • Wij zoeken vrijwilligers voor het Informatiepunt Digitale Overheid Bekijk details

  10 februari 2023

  Ben jij iemand die anderen graag verder helpt? Weet jij je weg te vinden op internet? En dan speciaal op de websites van diverse overheidsinstanties, of wil je je daar graag in verdiepen? En ben je voor minimaal één dagdeel in de week beschikbaar? Dan ben jij dé vrijwilliger voor het Informatiepunt Digitale Overheid!

 • Hulp bij websites van de overheid in Bibliotheek Valkenburg Bekijk details

  27 december 2022

  Iets regelen met de overheid gebeurt steeds meer op de computer via internet. Zoals het aanvragen van zorgtoeslag, het aanvragen van een WW-uitkering, werk zoeken of een rijbewijs verlengen. Vaak heb je ook een DigiD nodig. Veel mensen vinden dit lastig.

 • Gratis jeugdabonnement Bekijk details

  1 september 2022

  Wist je dat jouw zoon of dochter, tot 18 jaar, gratis lid kan worden bij de bibliotheek?

 • E-books en luisterboeken van de online Bibliotheek Bekijk details

  9 augustus 2022

  In de file op weg naar je vakantiebestemming, op het vliegveld wachten tot je vlucht vertrekt, tijdens de reis: genoeg momenten om te genieten van een e-book of luisterboek.

Paginanavigatie