Fotoexpositie Piet Schuttelaar

5 juli 2018 t/m 1 oktober 2018 | Bibliotheek Berg en Terblijt

Tijdens de openingstijden van de Bibliotheek kunt u naar een foto-expositie gaan kijken van Piet Schuttelaar uit Stein.

Zijn passie fotografie combineert hij vooral met zijn natuurbeleving. Maar ook de mens komt vaak intrigerend en fotogeniek in beeld. Daarnaast schrijft hij poëzie, geeft presentaties, fotoworkshops en houdt fotobesprekingen en –beoordelingen.

Piet Schuttelaar is natuurgids, columnist voor VIA Limburg met een wekelijkse column over zijn struintochten en ervaringen. Hij publiceert in diverse natuurbladen en is tevens eindredacteur van De Natuurgids. De fotograaf heeft een uitgebreide fotocv met prijzen, bijzondere markeringen en herinneringen. Terugkijkend beschouwt hij dat als smakelijke hapjes tussendoor. De concentratie is vooral gericht op het huidige moment, met een knipoog naar de toekomst en zijn plannen. Leuke vooruitzichten zijn immers belangrijk voor `s-mens` levenslust en energie.

De expositie geeft een impressie van zijn liefde voor de natuur en het Limburgs landschap alsook zijn betrokkenheid bij de mens. Website: http://www.pbase.com/peterfree emailadres: peterfree@ziggo.nl of volg hem op Instagram.