Expositie schilderijen Marloes de Boer

1 december 2018 t/m 28 februari 2019 | Bibliotheek Margraten

De werken van Marloes de Boer zijn te zien gedurende de openingstijden van de bibliotheek.

Mag ik me even voorstellen. Mijn naam is Marloes de Boer. Ik schilder nu ruim 10 jaar. Via cursussen bij Kumulus in Maastricht, de Vrije Academie in Kerkrade en het Arcus College

in Heerlen ben ik in aanraking gekomen met verschillende stijlen van schilderen.

Daarnaast heb ik bij een aantal mensen , die aan huis cursussen geven, ook vele lessen gevolgd. Ik heb mij op deze wijze een stijl eigen gemaakt die vooral gekenmerkt wordt door veel kleur. Mijn passie ligt in het zelf mengen van kleuren.

Ik schilder vooral thuis in huislijke kring en momenteel ook bij de Schilderclub van Ans Westdorp te Simpelveld. Hier worden technieken verder uitgediept en verfijnd. Hier ziet u een voorbeeld van mijn werk.

Wilt u meer van mijn werk zien mail dan naar mijn mail adres: mdbhobby@ziggo.nl