Expositie Mia van de Venne

6 maart 2019 t/m 31 mei 2019 | Bibliotheek Margraten

Mia van de Venne exposeert enkele van haar schilderijen in Bibliotheek Margraten.

Meestal laat zij zich inspireren door de natuur met al haar mooie kleuren en vormen die soms overgaan in abstractie. Zij heeft haar opleiding genoten bij Regina van Romondt en diverse andere leraressen. Vroeger schilderde zij veelal realistische aquarellen van bloemen en boeketten. Later is zij meer en meer gaan experimenteren met diverse andere technieken en materialen. De schilderijen die zij hier in de bibliotheek laat zien zijn geschilderd met acryl op linnen. Op de foto ziet u het schilderij met de titel "dancing people".

Hebt u belangstelling of wilt u meer van haar werken weten of zien, mail dan naar miavdvenne@gmail.com.