Webinar 'Help, mijn kind eet niet goed!'

25 januari 2022, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: Gratis

CJG043 organiseert de webinar ‘Help, mijn kind eet niet goed!’. Deze interactieve online lezing wordt verzorgd door dr. Joyce Akse, opvoedcoach en psycholoog. Heb jij een moeilijke eter in huis? Dan is deze webinar zeker interessant voor jou!

De webinar ‘Help, mijn kind eet niet goed!’ is bedoeld voor ouders uit de regio 043 met kinderen in de leeftijd van 1 tot ca. 12 jaar. Ook voor professionals die werken met jeugdigen kan de webinar interessant zijn. Tijdens de webinar zal Joyce dieper ingaan op hoe je als ouder/ opvoeder kunt omgaan met kieskeurige, lastige of moeilijke eters. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind ook de gezonde voeding gaat eten. Verder maak je kennis met Joyce ‘Theelepelmethode’, die bijzonder effectief blijkt te zijn!

Stel jouw persoonlijke vraag

Heb jij een specifieke vraag over het eetgedrag van jouw kind? Stuur een mail waarin je een beschrijving geeft van het eetgedrag of de eetsituatie die je graag zou willen veranderen. Beschrijf jullie huidige aanpak, hoe jullie kind daarop reageert en wat je graag anders zou zien. Dan kan Joyce hier aandacht aan besteden tijdens de webinar. Omdat dit natuurlijk wel enige voorbereiding vraagt, dien je jouw persoonlijke vraag uiterlijk dinsdag 18 januari door te mailen naar info@cjg043.nl Vermeld daarbij dat het een vraag voor de webinar betreft. Daarnaast zal Joyce ook na afloop van de webinar ruimte bieden voor vragen die tijdens de webinar ontstaan.

Aanmelden

Je kunt je gratis aanmelden, door een mail te sturen naar info@cjg043.nl. o.v.v. ‘Webinar Help, mijn kind eet niet goed!’. Je ontvangt dan enkele dagen voorafgaand aan de webinar de Teams-link om in te loggen voor de webinar.

Over Joyce Akse

Joyce studeerde psychologie aan de Universiteit Maastricht, is Psycholoog NIP en promoveerde in de Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte onder andere als onderzoeker, docent en onderzoeksmanager aan universiteiten in Maastricht, Utrecht en Amsterdam. Sinds enige jaren werkt ze als opvoedcoach in haar eigen praktijk. Ze is bevoegd om opvoedingsondersteuning te geven volgens de methodiek Triple P en organiseert regelmatig officiële OpvoedParty’s. Ook werkt(e) ze mee aan diverse projecten op het gebied van ‘beweging, voeding en opvoeding’, zoals Peuter-Pret en MOVeBaby. Ook heeft ze dee opleiding tot ‘Happiest Baby Eductor’ gevolgd.

Dit alles combineert Joyce met veel plezier en toewijding met het moederschap van haar drie kinderen: Stan, Elin en Daan. “Ook ik sta dus nog iedere dag met de voeten in de klei en leer nog dagelijks bij”, aldus Joyce!