Leesclub Bibliotheek Margraten bespreekt 'De beesten'

9 februari 2024, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Margraten

Hou je van lezen? Laat je je graag verrassen door boeken die je zelf niet zo gauw zou openslaan? Wil je je wat meer verdiepen in een boek, in de taal, het verhaal, de thema’s? En wil je hierover graag praten met andere leesliefhebbers? Doe dan mee met de Leesclub Bibliotheek Margraten.

Wil je meer informatie over de leesclub? Mail dan naar Maria Kleijnen via mariakleijnen@gmail.com of bel 06-48453310.

De beesten - Gijs Wilbrink

De lezer volgt het verhaal van Tom Keller. Hij groeit op in de Achterhoek, te midden van motoren, stropers, nertsenfokkerijen en handeltjes die het daglicht niet kunnen verdragen. Hij is de jongste van de beruchtste familie van de streek, en gezegend met een talent voor motorcross. Jaren later verdwijnt hij ineens. Zijn opstandige dochter komt terug naar haar geboortegrond om hem te zoeken, met een dramatische familiereünie tot gevolg.

'De beesten' in onze collectie