GEANNULEERD Gebaren-voorleesworkshop

11 november 2020, van 10:45 tot 11:45 | Bibliotheek Berg en Terblijt

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voor kinderen van 2 en 3 jaar en hun ouders/verzorgers. De titel van het boekje is ‘De spin die het veel te druk had’.

Luister naar het verhaal van een spin die bezig is een mooi, groot web te weven. Hij heeft het hier zo druk mee dat hij zich niet van zijn werk laat houden door de andere dieren die graag iets met hem willen gaan doen. Kom woensdag 11 november samen met je papa, mama, oma of opa luisteren en kijken naar het verhaaltje van ‘de spin die het veel te druk had’.

Luisteren spreekt voor zich bij voorlezen, maar kijken….??? Ja dat kan, want deze voorleesworkshop wordt ondersteund met gebaren. Waarom lezen ondersteunen met gebaren? Gebaren maken verhaaltjes en liedjes nog leuker voor jonge kinderen. Kinderen horen niet alleen taal maar kunnen ook iets zien en dat maakt het verhaal nog spannender, levendiger en grappiger.

Daarnaast kunnen gebaren een positieve bijdrage leveren aan de spraak-taalontwikkeling van een peuter. Hierover vertelt Esther Sluijsmans, logopediste en babycoach van Babycoaching Esther, tijdens deze speciale voorleesworkshop meer over.

Aanmelden

Er kunnen zich maximaal 9 peuters tussen 2 tot 3 jaar aanmelden, dus wees er snel bij. Aanmelden kan info@heuvellandbibliotheken.nl o.v.v. gebaren-voorleesworkshop Berg en Terblijt of 043 6012063.