Expositie Patrick Voncken

24 juli 2021 t/m 30 september 2021 | Bibliotheek Valkenburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het thema van mijn werk is vaak dichtbij. Ik woon namelijk in een landschap, dat door fruitteelt gekleurd wordt. Een landschap dat steeds verandert.

Hoogstambomen en lange ladders verdwijnen en komen weer terug. De rijen laagstamboompjes lijken steeds meer te wijken. Soms verschijnen er weer dieren onder fruitbomen. Ook de natuur zelf laat verandering zien, ieder seizoen, zoals de klaprozen in mijn eigen tuin.

Op papier iets behouden, wat zal veranderen. Mijn stijl is niet fotografisch, maar een zoektocht naar bezieling in kleur en textuur van pastelkrijt, aquarel en olieverf in mijn eigen handen.
Na mijn opleiding Leraar Tekenen, besloot ik wat anders te gaan doen. Tekenen en schilderen is wel altijd een grote passie gebleven. In 2005 exposeerde ik in de Appelgaard in Margraten. In 2015 en 2017 exposeerde ik in de Kunstcarrousel van de Gemeente Eijsden – Margraten.

Heeft u ook een passie voor tekenen, schilderen en kunstgeschiedenis? Ik wil graag lesgeven, privé of in een kleine groep. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op: 06 57969505; 
ptgvoncken@gmail.com