Apple Tablet Café in Bibliotheek Eijsden

29 mei 2017, van 16:00 tot 17:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Eijsden

Vragen over uw Tablet? E-books binnenhalen, instellingen verbeteren? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u! Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw tablet slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kun u apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

Deze keer speciale aandacht voor Apple.

Bibliotheek Eijsden organiseert organiseert op verschillende momenten een inloop Tablet Café afwisselend voor de iPad (Apple) en de andere merken tablets. Ook is regelmatig een Windows café en e-book spreekuur. Deze cafés vinden plaats onder begeleiding van Anneke Berendsen.

Vergeet vooral niet uw opgeladen tablet mee te nemen!