Enthousiaste gastvrouwen en gastheren gevraagd

Gepubliceerd op: 6 juni 2015 10:42

Enthousiaste gastvrouwen en gastheren gevraagd

Voor alle vestigingen van de Heuvellandbibliotheken zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwillige gastvrouwen en gastheren die ons willen ondersteunen in de directe dienstverlening.

In elk van onze gemeenten (Eijsden-Margraten, Vaals en Valkenburg) is de bibliotheek een belangrijke ontmoetingsplek. De Bibliotheek is van en voor iedereen en positioneert zich midden in de samenleving. U kunt hier deel van uit maken.
Voor de directe dienstverlening aan onze klanten zoeken wij voor onze vestigingen in Eijsden, Margraten, Vaals en Valkenburg klantgerichte gastheren en gastvrouwen.

De werkzaamheden
U ontvangt klanten en zorgt dat ze zich welkom voelen. U helpt klanten met de zelfbedieningsapparatuur. U beantwoordt vragen rondom het uitleenproces en u verwijst indien nodig klanten door. U zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van onze collecties en voor een gastvrije sfeer in de bibliotheek . U wijst klanten de weg in de bibliotheek.

Wij bieden u een aangename en dynamische werkomgeving waar het prettig toeven is.
U werkt samen met andere enthousiaste vrijwilligers en medewerkers. U wordt betrokken bij relevant teamoverleg en wij zorgen voor passende scholing en een jaarlijks uitje.

U bent een enthousiast en positief persoon. U kunt goed in een team werken en u legt gemakkelijk contact. U heeft affiniteit met de bibliotheek en u bent minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar. U bent bereid deel te nemen aan een introductieprogramma en verdere scholing.

Wilt u het proberen? Loop gerust een dagje mee en ervaar hoe het is om te werken in de bibliotheek.

Meer weten?
Voor informatie kunt u zich melden bij de balie van de bibliotheek Eijsden, Margraten, Vaals of Valkenburg.

U kunt ook een email sturen naar info@heuvellandbibliotheken.nl
Hierbij graag vermelden welke vestiging uw voorkeur heeft. De betreffende locatieverantwoordelijke zal dan verder contact met u opnemen.