Windows 10 Café en e-book spreekuur in bibliotheek Eijsden

29 mei 2017, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Eijsden

Windows 10 Café in bibliotheek Eijsden

Vragen over uw Windows 10 pc of tablet? Upgraden naar Windows 10, instellingen aanpassen? Samen met andere Windows 10 gebruikers nieuwe mogelijkheden ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Windows 10 Café wat voor u!

Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw pc of laptop op Windows 10 slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kunt u vragen stellen en deelt u tips en trucs.

ebooks

Leden van de bibliotheek kunnen via het e-bookplatform van de Nederlandse bibliotheken gratis e-books lenen. Heuvellandbibliotheek Eijsden heeft een inloopspreekuur om leden met vragen te helpen.Heeft u vragen over bijvoorbeeld hoe u een account moet aanmaken of hoe u e-books moet downloaden en overzetten naar een tablet of e-reader, kom dan gerust langs.

Breng uw eigen e-reader met laptop, of uw tablet mee zodat wij u op weg kunnen helpen.Bibliotheek Eijsden organiseert op verschillende momenten een inloop Tablet Café afwisselend voor de iPad (Apple) en de andere merken tablets.

Deze cafés vinden plaats onder begeleiding van Anneke Berendsen.Vergeet vooral niet uw opgeladen Windows laptop mee te nemen!