Resultaat 1 - 10 (van 66)

• Windows 10 Café en e-book spreekuur in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Margraten

Vragen over uw Windows 10 pc of tablet? Upgraden naar Windows 10, instellingen aanpassen? Samen met andere Windows 10 gebruikers nieuwe mogelijkheden ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Windows 10 Café wat voor u!

• Android Tablet Café in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Margraten

Vragen over uw Tablet? E-books binnenhalen, instellingen verbeteren? Samen met andere tabletbezitters leuke apps ontdekken en tips en trucs delen? Dan is het Tablet Café wat voor u! Onder deskundige begeleiding en het genot van een kopje koffie kunt u ontdekken hoe u uw tablet slim kunt gebruiken. Samen met andere gebruikers kun u apps uitwisselen en deelt u tips en trucs.

• Bijeenkomst Eijsdense dichtgroep DICHTERBIJ Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Bibliotheek Eijsden

De Eijsdense dichtgroep DICHTERBIJ bestaat sinds januari 2015. Iedere eerste woensdag van de maand komen de 7 leden bij elkaar in de bibliotheek in Eijsden.

• Tablet-inloopspreekuur Bibliotheek Valkenburg Bekijk details

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Valkenburg

Vragen over uw Tablet of e-reader? instellingen veranderen, applicaties & internet instellen? Dan is het Tablet-inloopspreekuur wat voor u!

• Apple Tablet Café in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | Elke 2 weken | Bibliotheek Margraten

• Muziek op schoot in Bibliotheek Margraten Bekijk details

Van 10:00 tot 11:45 | Bibliotheek Margraten

Bibliotheek Margraten organiseert de boekstart-activiteiten: “muziek op schoot”, zingen en gebaren maken met uw baby en uw peuter.

za 06 mei

• Lezing over kleurenanalyse Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Bibliotheek Margraten

Welke kleuren staan u het best? Verstopt u zich achter kleuren of brengt u uzelf naar voren. Als de kleuren van uw kleding zich "voegen" in uw eigen natuurlijke kleuring bent u een evenwichtige en harmonieuze verschijning.

za 06 mei

• Film: Voor de stilte Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Bibliotheek Valkenburg

Voor de stilte, een film van Richard Dols, is een toegankelijke documentaire over mensen in hun laatste levensfase in verschillende hospices in heel Nederland.

di 09 mei

• Lezing over de keuzes ten aanzien van uw levenseinde Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Eijsden

Deze lezing is geschikt voor iedereen die meer wil weten over wat wel en wat niet kan op het gebied van een zelfgekozen levenseinde.

• Marcia Luyten en Jack Vinders in Bibliotheek Vaals Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Vaals

Marcia Luyten is econoom en cultuurhistoricus en komt oorspronkelijk uit Wijnandsrade. Ze werkt als schrijver, journalist, publicist en debatleider en is bekend als presentator van het TV-programma Buitenhof. Jack Vinders is cabaretier, columnist, liedjesschrijver, acteur, presentator maar vooral zanger.